Читател на ВагабонтЪ: Кметът на Сливен Кольо Милев пак се изпусна

Читател на ВагабонтЪ: Кметът на Сливен Кольо Милев пак се изпусна
08.08.2012 / 17:07

Кметът Милев се завърна освежен от курорт на Павел Баня, но за съжаление отново се изпусна.

 

Без да се замисли, на последната си пресконференция той заяви за асфалтирането на бул. „Хаджи Димитър”, че „се прави всичко възможно това да се случи по НАЙ–ЗАКОННИЯ начин”. Това очевидно означава, че и да има незаконност или нередности, те ще са минимални. Може ли една жена да е бременна, но само малко? Едно действие или е законно или е незаконно. Няма почти законни действия.Или, от тук следва, че асфалтирането на бул. „Хаджи Димитър” се извършва в нарушение на закона. С това си изявление Кметът Кольо Милев май сам сезира съответните органи.

 

Кольо Милев заяви също, че „Заместник-кметът Румен Стоилов внася днес в МОСВ последни бележки по проекта за Водния цикъл и очакваме 60 милиона лева безвъзмездна финансова помощ, за да се започне отново работа”. Това е много странно, при положение, че срокът за подаване на окомплектования проект и всички съпътстващи документи бе февруари 2012! Това означава, че проектът е бил зле подготвен и окомплектован и правителството продължава да дава отсрочки на сливенските управници, за да представят домашно за малко повече от „Слаб” 2.

 

Това обяснява и цялата тайнственост и мъгла, които обгръщат работата по „Водния цикъл” в Сливен.

 

Кметът Кольо Милев обяви още, че продължава работата по проекта „Реконструкцията на уличната мрежа в кв. „Сините камъни”. Така е замаскирано строителството на „Първа частна улица Кольо Милев” в същия квартал, където в момента се извършва незаконно строителство на нова улица.

 

Иван Димитров, изпратил писмото си до vagabont@sliven.net

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2016 ВАГАБОНТЪ - новинарски сайт | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев